Plikytos tešlos virtinukai su grybais

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 29)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 29)
Virtinukai koldūnai su grybais
Virtinukai koldūnai su grybais
Virtinukai koldūnai su grybais
Virtinukai koldūnai su grybais
Autorius apie receptą: Praūžus šventiniam laikui, dalinuosi nerealiais virtinukais su mano pačios džiovintais baravykais!!! Praūžus šventiniam laikui, dalinuosi nerealiais virtinukais su mano pačios džiovintais baravykais!!! Živilė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
Tešlai:
3 stiklinės miltų
1 stiklinė vandens (verdančio)
3 šaukštai aliejaus
Įdarui:
1 sauja džiovintų grybų
1 vienetas svogūnų
2 skiltelės česnako
10 gramų petražolių
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis pipirų
pagal poreikį vandens (verdančio, grybų mirkymui)
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Į dubenį su miltais supilti aliejų, užpilti verdančiu vandeniu ir išmaišyti. Kai šiek tiek pravės, išminkyti, tešla turi būti elastinga.
2.
Grybus atskirai pamirkyti verdančiame vandenyje, labai smulkiai supjaustyti, pasūdyti, pagardinti pipirais ir pakepinti su smulkintu svogūnu, česnaku, petražolėmis.
3.
Išminkytą tešlą iškočioti ant miltuoto paviršiaus kuo ploniau, stikline išspausti apskritimus, į kurių vidurį dėti grybų įdaro, užlankstyti kraštus, užspausti.
4.
Dėti į verdantį vandenį ir virti apie 3-4 min.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital