Plikytos tešlos pyragėliai su varškės kremu

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Plikytos tešlos pyragėliai su varškės kremu
Autorius apie receptą: Skanūs ir labai gardūs. Skanūs ir labai gardūs. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
Tešlai:
3 vienetai kiaušinių (vidutinio dydžio)
130 gramų kvietinių miltų
100 mililitrų vandens
90 gramų sviesto
80 mililitrų pieno
8 gramai vanilinio cukraus
1 žiupsnelis druskos
Kremui:
300 gramų varškės
180 gramų balto šokolado (apytikriai)
100 mililitrų grietinėlės, 35% riebumo
pagal skonį vanilės
pagal skonį cukraus pudros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Tešlai į puodą pilti pieną, vandenė, berti vanilinį cukrų, druskos, dėti sviestą ir kaitinti nuolat maišant iki kol užvirs. Tuomet suberti miltus ir maišyti iki kol masė bus vientisa ir atšoks nuo dugno. Tuomet perdėti dubenėlį ir leisti šiek tiek atvėsti. Tuomet įmušti po vieną kiaušinį nuolat plakant. Tešla turi būti blizgi ir elastinga.
2.
Paruoštą tešlą sudėti į konditerinį maišelį su norimos formos antgaliu, kuris turėtų būti 1.5 cm pločio.
3.
Kepimo formą ištiesti kepimo popieriumi, išspausti žiedo formos pyragėlius. Man pavyko užpildyti dvi kepimo formas. Paruoštus pyragėlius pabarstyti cukraus pudra.
4.
Kepti įkaitintoje iki 190 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 35 minutes iki kol gražiai paruduos.
5.
Kremui į dubenį dėti šokoladą, ištirpinti ir šiek tiek atvėsinti, dėti varškę, berti vanilę ir išplakti. Padėti trumpam į šaldytuvą.
6.
Į dubenį pilti grietinėlę, išplakti iki purumo, atsargiai dėti į dubenį su šokoladu ir varške, permaišyti. Vėl dėti į šaldytuvą, kad kremas kiek pastingtų.
7.
Paruoštą kremą sudėti į konditerinį maišelį.
8.
Iškepusios pyragėlius atvėsinti, perpjauti pusiau. Ant apatinės pusės įspausti kremo, uždėti viršutinę dalį, pabarstyti cukraus pudra arba apšlakstyti tirpintu šokoladu.
Patarimai:
Kiaušiniai. Jų tikslus kiekis priklauso nuo jų dydžio, tešla turi būti tokio tirštumo, kad pakėlus su mentele lėtai slinktųsi ir formuotųsi trikampis, ji neturi būti per skysta ar per tiršta. Tad gali užtekti 3 kiaušinių arba 4 kiaušinių, ar tik dalies ketvirto.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital