Plikytos tešlos čeburekai pagal Iną

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Plikytos tešlos čeburekai
Plikytos tešlos čeburekai
Plikytos tešlos čeburekai
Plikytos tešlos čeburekai
Autorius apie receptą: Skanūs, traškūs čeburekai. Labai tiks su sultiniu. Šios tešlos receptą radau rusiškuose tinklaraščiuose, ji puikiai tinka ir virtinukams. Ingredientams matuoti naudojau Skanūs, traškūs čeburekai. Labai tiks su sultiniu. Šios tešlos receptą radau rusiškuose tinklaraščiuose, ji puikiai tinka ir virtinukams. Ingredientams matuoti naudojau 250 mililitrų stiklinę. (...daugiau) Ina, Taip norėjau...
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
šiek tiek aliejaus (kepimui)
Tešlai:
2.5 stiklinės miltų (gali reikėti daugiau)
1 stiklinė vandens (verdančio)
2 šaukštai grietinės, 30% riebumo
1 šaukštas sviesto
0.5 šaukštelio druskos
Įdarui:
500 gramų faršo
1 vienetas svogūnų (didelio)
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
pagal skonį prieskonių (mėgstamų)
šiek tiek fermentinio sūrio (galima ir nedėti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Į faršą sudėti smulkiai pjaustytą svogūną, prieskonius, druską ir viską užpilti trupučiu verdančio vandens. Gerai išmaišyti. Vandens pilti tiek, kad išeitų košelė, tada čeburekai bus labai sultingi.
2.
Į dubenį suberti miltus, padaryti nedidelę duobutę. Įpilti stiklinę verdančio vandens, į jį suberti druską, sudėti grietinę, sviestą ir gerai išmaišyti. Maišydami
šaukštu iš lėto pilti į miltus, galiausiai užminkyti tešlą rankomis, tešla turi būti glotni.
3.
Imti po gabalėlį tešlos, iškočioti blynelį ant lengvai pamiltuoto paviršiaus, vienoje pusėje dėti įdaro, užlenkti kita puse ir gerai užpausti. Stengtis, kad viduje neliktų daug oro.
4.
Čeburekus kepti keptuvėje įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrus. Jei norite traškesnių, valgyti reiktų iš karto, jei ne - iškeptus dėti į indą su dangčiu.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital