Plikytiniai su grybais

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 37)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 37)
Plikytiniai su grybais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Kvietiniai miltai
Vanduo, 1 stiklinė
Sviestas, 3-4, šaukšto
Kiaušiniai, 3 vienetai
Druska, truputį
PARUOŠIMO BŪDAS:
Įdarui: 300 g konservuotų kelmučių 3 šaukštai grietinėlės 1 kiaušinis 1 svogūnas 2 šaukštai sviesto 2 šaukštai smulkintų petražolių pagal skonį druskos pagal skonį maltų juodųjų pipirų Vandenį užvirirnkite su sviestu ir nuolat maišydama mediniu šaukštu, suberkite miltus bei druską. Tešlą nukelkite nuo ugnies, atvėsinkite ir plakdama vieną po kito sumuškite kiaušinius. Į miltais pabarstytą skardą dėkite po kupiną šaukštą tešlos. Kepkite 200 laipsnių orkaitėje apie 20 min. Įdarui, kelmučius nuvarvinkite ir apskrudinkite svieste. Suberkite kubeliais pjaustytus svogūnus, pasūdykite ir kepinkite dar 5 min. Į atvėsusį įdarą supilkite su grietinėle išplaktą kiaušinį, suberkite smulkintas petražoles, pasūdykite, pagardinkite maltais juodaisiais pipirais ir išmaišykite. Atvėsusius plikytinius perpjaukite skersai pusiau, prikrėskite įdaro, suspauskite, vėl išdėliokite skardoje ir dar pakepkite 10 min.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
asta
2009-11-09 15:40
o kur miltu kiekis? ;) pirma karta gaminant galima ne tokia tesla pagaminti - per tirsta arba per skysta kai tik rasai kad miltu reikia, o nepamini ju kiekio :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital