Plikyti sausainiai su lašiša

AUTORIUS:
Justyna
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Plikyti sausainiai su lašiša
Autorius apie receptą: Labai skani šventinė užkandėlė, kuri papuoš stalą! Šaunu, kad man pavyko savo rankomis pagaminti tokį tobulą skanumyną. Labai skani šventinė užkandėlė, kuri papuoš stalą! Šaunu, kad man pavyko savo rankomis pagaminti tokį tobulą skanumyną. Justyna
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
Tešlai:
350 mililitrų pieno
3 vienetai kiaušinių
165 gramai kvietinių miltų
70 gramų sviesto
1 žiupsnelis druskos
Įdarui:
300 gramų filadelfijos sūrio
200 gramų rūkytos lašišos filė
50 gramų juodųjų ikrų
pagal poreikį žalumynų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Sviestą supjaustykite kubeliais.
2.
Pieną, kubeliais supjaustytą sviestą ir druska pakaitinkite ant nedidelės ugnies, kol sviestas bei cukrus ištirps, o pieno šonuose ims kilti pirmieji burbuliukai. Sumažinkite ugnį iki minimalaus ir vienu ypu į karštą pieną suberkite miltus. Gerai išmaišykite mediniu šaukštu ir, maišydami, kaitinkite, kol tešla atšoks nuo puodo kraštų ir susiformuos į tarsi kamuolį.
3.
Nukelkite nuo ugnies, perdėkite tešlą į kitą indą, šaukštu paplokštinkite ir leiskite tešlai ir šiek tiek atvėsti (5-10 minučių). Ji turi likti šilta, bet jokiu būdu ne karšta, kad nesutrauktų kiaušinių.
4.
Po vieną muškite kiaušinius, labai gerai išmaišydami tešlą po kiekvieno iš jų.
5.
Dėkite tešlą į konditerinį maišelį, ant kepimo popieriumi išklotų skardų išspauskite sausainius.
6.
Kepkite iki 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje kaitinimo iš viršaus ir apačios režimu (arba 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje su ventiliatoriumi) apie 15-20 minučių, kol sausainiai pakils ir gražiai pagels.
7.
Įdarui lašišą sutrinkite ir sumaišykite su sūriu.
8.
Sausainius įpjaukite, įdarykite lašišos mase, ikrais. Papuoškite žalumynais.
AUTORIUS: Justyna
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital