Plikyti pyragėliai su gaiviu varškės kremu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 26)
Porcijų skaičius: 20
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 26)
Plikyti sausainiai pyragėliai su varške
Plikyti sausainiai pyragėliai su varške
Plikyti sausainiai pyragėliai su varške
Plikyti sausainiai pyragėliai su varške
Plikyti sausainiai pyragėliai su varške
Plikyti sausainiai pyragėliai su varške
Autorius apie receptą: Kažkaip jau buvau pasiilgus plikytų pyragėlių. Norėjos kažko gražesnio, šventiškesnio, tad truputį pažaidžiau. Kažkaip jau buvau pasiilgus plikytų pyragėlių. Norėjos kažko gražesnio, šventiškesnio, tad truputį pažaidžiau. Ina, Taip norėjau...
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
Tešlai:
6 vienetai kiaušinių
350 mililitrų pieno
250 gramų miltų
100 gramų sviesto
2 šaukštai cukraus
1 žiupsnelis druskos
Kremui:
500 gramų kreminės varškės
200 mililitrų grietinėlės, 35% riebumo
4 šaukštai cukraus
18 gramų grietinėlės standiklio
2 šaukšteliai tirpios kavos
šiek tiek vandens (verdančio)
pagal skonį citrinų (reikės sulčių ir žievelės)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Pieną, cukrų, druską ir sviestą užverdame, puodą nukeliame nuo viryklės ir maišydami mediniu šaukštu suberiame miltus. Maišome, kol tešla atlimpa nuo puodo sienelių ir susijungia į vieną masę. Tešlą paliekame atvėsti.
2.
Į atvėsusią tešlą mušame po vieną kiaušinį ir labai gerai išsukame. Kiaušinių dedame tiek, kad tešla būtų nei per skysta, nei per kieta, spaudžiant konditeriniu maišeliu turi laikyti formą. Man prireikė 6 kiaušinių.
3.
Paruoštą tešlą dedame į konditerinį maišelį su dantytu antgaliu ir į kepimo formą, išklotą kepimo popieriumi, spaudžiame įvairių formų sausainukus, formuojam kaip žiedelius. Nepamirštam, kad tešla plėsis ir paliekam tarpus.
4.
Kepam iki 190 - 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 - 40 minučių, priklausomai nuo sausainių dydžio.
5.
Grietinėlę suplakame su cukrum, pagal skonį dedame citrinos žievelės ir sulčių, sudedame kreminę varškę, pabaigoje įmaišome grietinėlės standiklį ir valandai paliekame šaldytuve. Į dalį kremo įdedam tirpios kavos.
6.
Pyragaičius perpjauti išiltai pusiau, ant vieno pusės dėti kremo, ant viršaus dėti antrą puselę.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital