Plikyti pyragaičiai su varškės kremu

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 16
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Plikyti pyragaičiai su varškės kremu
Autorius apie receptą: Matavimui naudojau 200 mililitrų stiklinę. Matavimui naudojau 200 mililitrų stiklinę. Živilė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 16
Tešlai:
1 stiklinė miltų
1 stiklinė vandens
3 vienetai kiaušinių (L dydžio)
100 gramų sviesto
Įdarui:
400 gramų kreminės varškės
šiek tiek cukraus pudros (pagal skonį)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į puodą supilti vandenį ir įdėti sviestą, viską užvirinti ir pastoviai maišant suberti persijotus miltus. Maišyti, kol tešla atšoka nuo puodo sienelių. Tada puodą nukelti nuo ugnies ir palikti atvėsti apie 10 minučių. Po vieną įmušti kiaušinius ir gerai išmaišyti, tešla turi būti grietinės tirštumo. Supilti tešlą į konditerinį maišelį ir išspausti pyragėlius į kepimo formą, išklotą kepimo popieriumi. Jei neturite maišelio, tešlą galima dėti šaukšteliu.
2.
Dėti į 200 C laipsnių orkaitę, kepti 15 - 20 minučių, stebint, kad nesudegtų. Iškepus palikti atvėsti.
3.
Kremui varškę sumaišyti su cukraus pudra ir supilti į konditerinį maišelį su specialiu antgaliu ir pro skylutę užpildyti pyragaičius. Jei neturite, galite įpjauti viršūnėles ir kremo įdėti šaukšteliu.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital