Plikyti pyragaičiai su kremu

AUTORIUS:
Jolanta.M
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Plikyti pyragaičiai su kremu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
100 g sviesto
200g miltų
4 kiaušinių (L dydžio)
100 ml vandens
Žiupsnelio druskos
200 g varškės, liesos 
200 g  grietinėlės,36 procentų riebumo
120 g   cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:

Puode pakaitinti puse stiklinės vandens, sudėti sviestą ir berti druskos Kai sviestas išsilydys,įberti stiklinę miltų ir be sustojimo maišyti,kad neprisviltų.Masę truputį atvėsinti,kad galėtų iplakti kiaušinius.Dėti po vieną kiaušinį ir plakti mikseriu.Gautą masę dedam šaukšteliu į kepimo skardą,arba jei turite išspauskit sausainukus per konditerinį maišelį.Tarp sausainukų reikia palikti tarpelius,nes jie išsipučia.Kepame 200 °C temp.orkaitėj, kol gražiai paruduos,tik jokiu budu negalima atidarinėti orkaitės,nes pyragėliai gali sukristi.Iškepusius pyragėlius prapjauti ir įdėti kremo.

Kremui, varškę su grietinėle, cukrum ir vanile plakam elektriniu plaktuvu,kol gausis vientisas ir purus kremas. Kremą į sausainukus galima įdėti šaukšteliu arba konditeriniu maišeliu. Galima papuošti vaisiais arba uogomis.

Skanaus.

AUTORIUS: Jolanta.M
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital