Plikyti lietiniai su varškės aguonų įdaru

AUTORIUS:
Laura
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Plikyti lietiniai su varškės aguonų įdaru
Autorius apie receptą: Būtent šie plikytos tešlos lietiniai itin elastingi. Nors plonučiai, bet tvirti. Labai skanūs tie su įdaru, tiek be jo. Būtent šie plikytos tešlos lietiniai itin elastingi. Nors plonučiai, bet tvirti. Labai skanūs tie su įdaru, tiek be jo. Laura
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
2 stiklinės kvietinių miltų
2 stiklinės pieno
1 stiklinė vandens
4 vienetai kiaušinių
50 gramų sviesto (tirpinto)
1 šaukštas cukraus
1 žiupsnelis druskos
pagal poreikį vanilinio cukraus
Įdarui:
500 gramų varškės
2 vienetai kiaušinių
pagal poreikį aguonų
pagal skonį cukraus
pagal skonį vanilinio cukraus
Kepimui:
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Išplakti kiaušinius su cukrumi, druska, vaniliniu cukrumi. Supilti stiklinę pieno ir įmaišyti po truputį pusę miltų. Po to pilame antrą stiklinę pieno, tirpintą sviestą ir įmišome likusius miltus. Į tešlą, greitai maišydami, supilti stiklinę karšto, užvirusio vandens. Tešla išeis skysta.
2.
Įkaitinti blynų keptuvę, pilti tešlos ir kepti iš abiejų pusių.
3.
Įdarui išplakti kiaušinius su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, kol jis ištirps. Plakinį sumaišyti su varške. Po to įmaišyti aguonas.
4.
Į lietinius įvynioti varškės įdarą, po to apkepti keptuvėje su aliejumi, pridengus, ant lėtos ugnies.
Patarimai:
Stiklinė 250 ml.
AUTORIUS: Laura
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital