Plikyti lietiniai

AUTORIUS:
Laura
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Plikyti lietiniai
Autorius apie receptą: Purumas, kvapnumas ir, žinoma, skonis nuostabus. Purumas, kvapnumas ir, žinoma, skonis nuostabus. Laura
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
300 mililitrų kefyro (kambario temperatūros)
300 mililitrų pieno
170 gramų kvietinių miltų
2 vienetai kiaušinių
50 gramų sviesto (tirpinto)
2 šaukštai cukraus
0.5 šaukštelio druskos
0.5 šaukštelio sodos
pagal poreikį vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Išplakti kiaušinius su cukrumi, druska, vaniliniu cukrumi, kol ištirps. Supilti kambario temperatūros kefyrą, išmaišyti. Suberti sijotus miltus. Maišome iki vientisos konsistencijos masės.
2.
Užvirinti pieną ir supilti į tešlą. Vėl gerai viską išmaišome. Išeis skysta tešla. Paliekame tešlą 20 minučių ilsėtis. Tada įmaišome sodą, po to sviestą.
3.
Įkaitinti blynų keptuvę, pilti tešlos ir kepti iš abiejų pusių. Jei kaitra bus per maža, neišeis akyti blynai. Jai kepame lietinius, tai tik juos ir kepti, jokių kitų darbų. Nes jie kepa greitai, taip pat greitai gali apskrusti.
AUTORIUS: Laura
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Lina
2023-06-04 08:41
Ar sviesta istirpinti? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital