Plėšyta kiauliena

AUTORIUS:
Santa Maria,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Plėšyta kiauliena
Autorius apie receptą: Tai geriausias plėšytos kiaulienos receptas. Minkšta mėsa pati suyra, o įmaišius lauko kepsnių padažo tampa ypač sultinga ir skani. Plėšytą kiaulieną patiekite ant Tai geriausias plėšytos kiaulienos receptas. Minkšta mėsa pati suyra, o įmaišius lauko kepsnių padažo tampa ypač sultinga ir skani. Plėšytą kiaulieną patiekite ant paskrudintų sumuštinių bandelių su šviežių daržovių salotomis ir marinuotais raudonaisiais svogūnais. (...daugiau) Santa Maria
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1 ir 1/3 kilogramo kiaulienos (file, be kaulų)
335 gramai padažo ("Santa Maria"BBQ Sauce Smoky Hickory)
2 vienetai obuolių
2 pakeliai prieskonių mišinio ("Santa Maria"BBQ Rub Allround)
50 mililitrų vandens
2 vienetai svogūnų
Patiekiant:
8 vienetai mėsainių bandelių
pagal skonį rausvųjų svogūnų (marinuoti)
pagal skonį kopūstų ir morkų salotos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Įkaitinkite orkaitę iki 130 °C.
2.
Įtrinkite mėsą lauko kepsnių prieskoniais marinavimui RUB.
3.
Obuolius ir svogūnus supjaustykite skiltelėmis ir su mėsa sudėkite į karščiui atsparų ketaus puodą. Apipilkite lauko kepsnių padažu ir vandeniu.
4.
Uždenkite puodą dangčiu ir padėkite orkaitės apačioje maždaug 5–6 valandoms. Mėsa yra iškepusi, jeigu lengvai suėmus dviem šakutėmis ji lengvai atsiskiria.
5.
Suplėšykite mėsą ir sumaišykite ją su lauko kepsnių padažu. Patiekite ant paskrudintų sumuštinių bandelių su šviežių daržovių salotomis ir marinuotais raudonaisiais svogūnais.
Patarimai:
Kopūstų ir morkų salotas ruoškite taip: sutarkuokite kopūstą, morkas, pagardinkite pipirais ir sumaišykite su majonezu, aliejumi ir citrinų sultimis ar kitu mėgstamu padažu.
Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.
AUTORIUS: Santa Maria
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
grilio patiekalai
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital