Plėšomos pusryčių bandelės

AUTORIUS:
Anželika Stančikienė‎
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Porcijų skaičius: 18
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Plėšomos pusryčių bandelės
Autorius apie receptą: Labai skanios, minkštutėlėst. Galite kepti su įvairiais įdarais. Labai skanios, minkštutėlėst. Galite kepti su įvairiais įdarais. Anželika Stančikienė‎
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 18
400 gramų miltų
240 mililitrų pieno
1 vienetas kiaušinių
50 gramų sviesto
20 gramų šlapių mielių (arba 7 gramai sausų)
2 šaukštai cukraus
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Mieles ištrinkite su šaukšteliu cukraus, įmaišykite pašildytą pieną ir palaikykite šiltoje vietoje 15 minučių. Jeigu mielės sausos, palaukite kol pradės veikti, pradės kilti burbuliukai ir šiek tiek suputos.
2.
Kai mielės suputos, į persijotus miltus įmaišykite plaktą kiaušinį, druską, ištirpintą sviestą, ir pakilusias mieles. Užminkykite tešlą ir palikite kilti, kol ji padvigubės.
3.
Tešlą dar kartą išminkykite ir padalinkite į vidutinio dydžio rutuliukus, suformuokite ir sudėkite į norimą kepimo formą ir palikite 20 - 30 minučių. Bandelės gražiai pasiskirstys.
4.
Kepame 180 C laipsnių orkaitėje apie 20 minučių, kol gražiai pagels. Viršų patepame lydytu sviestu.
AUTORIUS: Anželika Stančikienė‎
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital