Plėšomos bandelės su rikota ir šilauogėmis

AUTORIUS:
Anželika
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Plėšomos bandelės su rikota ir šilauogėmis
Plėšomos bandelės su rikota ir šilauogėmis
Plėšomos bandelės su rikota ir šilauogėmis
Autorius apie receptą: Lengvai pagaminamos ir labai gardžios! Lengvai pagaminamos ir labai gardžios! Anželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų rikotos sūrio
450 gramų bemielės sluoksniuotos tešlos (2 lakštų)
200 gramų šilauogių
1 šaukštelis kukurūzų krakmolo
pagal skonį rudojo cukraus
Aptepimui:
1 vienetas kiaušinių
Pabarstymui:
šiek tiek cukraus pudros (nebūtina)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Šilauoges sutrinti. Sudėti rikotą, suberti cukrų, krakmolą ir gerai išmaišyti.
2.
Sluoksniuotos tešlos lakštą truputi pakočioti. Ant lakšto dėti kremą ir ištepti per visą tešlos plotą. Susukti į dešrą. Supjaustyti maždaug 2 cm vienodomis riekelėmis. Tą patį pakartoti su kitu tešlos lakštu.
3.
Aptepimui išplakti kiaušinį.
4.
Bandeles sudėti į kepimo popieriumi išklotą formą. Aptepti viršų kiaušinio plakiniu.
5.
Kepti 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 25-30 min, kol gražiai paruduos. Iškepusias, pravėsusias bandeles galima pabarstyti cukraus pudra.
AUTORIUS: Anželika
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital