Plėšomos bandelės su cinamonu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 20
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Plėšomos bandelės su cinamonu
Autorius apie receptą: Bandelės yra toks dalykas, kuris dingsta beveik iš karto mūsų namuose. Naminės, ne pirktinės. Tos tai stovi, kol dažniausiai pasensta. Nes nu "mamyte, tavo bandelės yra žymiai Bandelės yra toks dalykas, kuris dingsta beveik iš karto mūsų namuose. Naminės, ne pirktinės. Tos tai stovi, kol dažniausiai pasensta. Nes nu "mamyte, tavo bandelės yra žymiai skanesnės, kodėl mes turim šitas valgyt". Labai lengvas receptėlis, viens du ir garuoja. Ir svarbiausia, kad tokio pat skanumo ir kitą dieną išlieka. (...daugiau) Simona, Balta lėkštė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
500 gramų kvietinių miltų
300 mililitrų pieno (šilto)
100 gramų cukraus
1 vienetas kiaušinių
4 šaukštai aliejaus
7 gramai sausų mielių
1 žiupsnelis druskos
Įdarui:
100 gramų sviesto (tirpinto, apytikriai)
pagal poreikį rudojo cukraus
pagal poreikį cinamono
Viršui:
1 vienetas kiaušinių trynių
pagal poreikį rudojo cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Įdarui į dubenį berti rudąjį cukrų, cinamoną, supilti sviestą ir išmaišyti iki košės konsistencijos.
2.
Į dubenį pilti pieną, berti cukrų, mieles ir išmaišyti. Berti miltus, druską, supilti aliejų, įmušti kiaušinį ir minkyti tešlą. Tešla turi būti minkštą ir limpanti prie rankų.
3.
Paruoštą tešlą palikti šiltoje vietoje apie 40 minučių iki kol pakils dvigubai. Tuomet perminkyti, jei vis dar labai limpa, įberti šiek tiek miltų, labai svarbu nepadauginti. Leisti pastovėti tešlai dar 15 minučių šiltoje vietoje.
4.
Tešlą padalinti pusiau. Abi dalis iškočioti arba rankomis ištampyti į stačiakampio formą. Aptepti cinamono mase per visą plotį. Suvynioti į vyniotinį ir supjaustyti 2 - 3 cm riekelėmis.
5.
Dubenėlyje išplakti kiaušinio trynį.
6.
Paruoštas bandeles sudėti į kepimo formą. Aptepti kiaušinio tryniu, pabarstyti ruduoju cukrumi. Palikti šiltoje vietoje apie pusvalandį dar pakilti.
7.
Kepti įkaitintoje iki 180 C laipsnių temperatūros orkaitėje 25 minutes.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital