Plėšoma sluoksniuotos tešlos "saulutė" su pikantišku įdaru

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Plėšoma sluoksniuotos tešlos "saulutė" su pikantišku įdaru
Plėšoma sluoksniuotos tešlos "saulutė" su pikantišku įdaru
Plėšoma sluoksniuotos tešlos "saulutė" su pikantišku įdaru
Plėšoma sluoksniuotos tešlos "saulutė" su pikantišku įdaru
Plėšoma sluoksniuotos tešlos "saulutė" su pikantišku įdaru
Autorius apie receptą: Norite WOW efekto sutinkant svečius? Jei išsikepsite štai tokį grožumyną – garantuoju, kad WOW bus ne vienas ir ne du. Paskutiniu metu tokie sukti kepiniai yra labai populiarūs su Norite WOW efekto sutinkant svečius? Jei išsikepsite štai tokį grožumyną – garantuoju, kad WOW bus ne vienas ir ne du. Paskutiniu metu tokie sukti kepiniai yra labai populiarūs su nutelos, šokolado ar uogienės įdaru. Aš irgi juos suku ir kepu, tik man labiau prie širdies sūrus įdaras. Atrodo labai įspūdingai, o lazdelės yra tokios gardžios, kad reikia susiimti, kad nustoti jas valgyti. Apvali saulutė atrodo tikrai labai gražiai, tad bandykite tešlą išsikočioti ir išsipjauti apskritimą, o jei forma nėra tokia labai jau svarbi tepkite įdarą ant stačiakampės tešlos, uždėkite dar vienu lakštu, per vidurį pasižymėkite apie dviejų centimetrų juostelę, o kraštus supjaustykite juostelėmis ir susukite, taip turėsite knygos pavidalo kepinį. (...daugiau) Dangira, DuokDruskos.com
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 lapai sluoksniuotos tešlos
100 gramų juodųjų alyvuogių (be kauliukų)
1 vienetas kiaušinių
4 šaukštai kietojo sūrio (Džiugo, parmezano ar kt.)
3 šaukštai alyvuogių aliejaus
1 šaukštas rozmarino
1 šaukštas sezamo sėklų
1 šaukštelis garstyčių
1 skiltelė česnako
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Įkaitinkite orkaitę iki 200 C laipsnių.
2.
Į virtuvinį kombainą, su S formos peiliais, dėkite alyvuoges, smulkintą rozmariną, tarkuotą sūrį, pertrintą česnaką, pilkite alyvuogių aliejų ir garstyčias. Sumalkite viską į košę.
3.
Iš vieno sluoksniuotos tešlos gabalo tiesiai ant kepimo popieriaus suformuokite apskritimą, tolygiai aptepkite gauta mase. Iš kito sluoksniuotos tešlos gabalo suformuokite dar vieną lygiai tokį patį apskritimą ir dėkite ant viršaus. Su visu kepimo popieriumi perkelkite ant kepimo skardos.
4.
Viduryje apskritimo statykite nedidelę stiklinaitę, pradedant nuo centro visą tešlą supjaustykite juostelėmis. Centre jos bus siauresnės, išorėje kur kas platesnės. Susukite kiekvieną juostelę 5-6 kartus. Patepkite lengvai plaktu kiaušiniu, paberkite sezamų sėklomis ir kepkite įkaitintoje orkaitėje 15 minučių.
5.
Išėmus iš orkaitės leiskite gerai atvėsti, tik tada atsargiai perkelkite ant didelės lėkštės arba paprasčiausiai ant medinės pjaustymo lentutės.
Daugiau skanių ir patikrintų receptų galite rasti Dangiros knygoje "Prancūzijos virtuvė"
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Kornelija
2017-07-19 11:22
Geras ir lengvas receptas ir tikrai ispudingai atrodo, sveciai liko nustebinti. Tik as vietoje alyvuogiu idarui dejau varske ir cesnako dejau 3 skilteles. Butinai kartosiu ateity ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital