Plėšoma česnakinė duonelė

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 20
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Plėšoma česnakinė duonelė
Plėšoma česnakinė duonelė
Plėšoma česnakinė duonelė
Plėšoma česnakinė duonelė
Autorius apie receptą: Plėšoma, minkšta ir labai skani česnakinė duona. Plėšoma, minkšta ir labai skani česnakinė duona. Daiva, Gudės hobis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
450 griežinėlių kvietinių miltų
300 gramų pieno (kūno temperatūros)
1 vienetas kiaušinių
30 gramų aliejaus
1 šaukštelis druskos
7 gramai sausų mielių (arba 21 g šviežių)
Aptepimui:
30 mililitrų aliejaus
20 vienetų pipirų (rutuliukais)
3 skiltelės česnako
1 pundelis žalumynų (čiobrelių ar kitų mėgstamų)
2 žiupsneliai druskos
pagal skonį provanso žolelių (džiovintų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Į puodą pilti pieną, berti druską, pilti aliejų, išmaišyti ir pašildyti iki kūnų temperatūros. Tuomet berti mieles, išmaišyti. Įmušti kiaušinį, išplakti.
2.
Į dubenį su miltais supilti paruoštą masę ir išmaišyti. Minkyti iki kol tešla atlips nuo rankų. Uždengti maistine plėvele ir palikti kilti šiltoje vietoje apie valandą.
3.
Iš tešlos formuoti rutuliukus po 20 gramų. Sudėti į kepimo formą.
4.
Kepti įkaitintoje iki 180 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 30 minučių.
5.
Aptepimui į dubenėlį berti smulkintą česnaką, žoleles, druską, aliejų, provanso žoleles, pipirus ir sutrinti trintuvu arba viską smulkiai susmulkinti.
6.
Kai iškeps, iš karto aptepti paruoštu aliejumi su prieskoniais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital