Plekšnės filė su plutele

AUTORIUS:
Ieva Visockytė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Plekšnės filė su plutele
Plekšnės filė su plutele
Plekšnės filė su plutele
Plekšnės filė su plutele
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 kilogramas plekšnės ( filė gabaliukai)
200 gramų krekerių
150 gramų sviesto
1/3 vieneto citrinų
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Krekerius susmulkinti iki trupinių. Tai padaryti įdėjus krekerius į polietileninį užspaudžiamą maišą, traiškant su kočėlu. Arba įdėjus į smulkintuvą.
2.
Išlydyti sviestą. Kiek pravėsusį supilti į krekerių trupinių masę. Gerai išmaišyti.
3.
Plekšnės filė gabaliukus apibarstyti druska, pipirais, išspausti truputį citrinos sulčių.
4.
Kepimo indą iškoti sviestiniu popieriumu. Ant jo sudėti paruoštus plekšnės kepsnelius. Ant kiekvieno plekšnės gabalėlio dėti krekerių masę, švelniai paspausti, kad priliptų.
5.
Kepti iki ~ 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15 - 20 minučių. Priklausomai nuo žuvies storio.
6.
Patiekti su mėgstamu garnyru, daržovėmis.
AUTORIUS: Ieva Visockytė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital