Pita su citrusiniu viščiuku

AUTORIUS:
Valdemar
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Pita su citrusiniu viščiuku
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
3 viščiuko krūtinėlių, kubeliais
1 šaukštas kapoto čiobrelio
1 apelsino sulčių ir tarkuotos žievelės
1 žaliosios citrinos (laimo) sulčių ir tarkuotos žievelės
1 raudonos paprikos, kubeliais
1 svogūno
4 didelių pitų
60 g. salotų lapų
4 šaukštų jogurto
1 šaukšto kapotų mėtų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sudėkite vištienos gabaliukus, čiobrelį, apelsino ir citrinos tarkuotą žievelę ir sultis į indą. Palikite 10 min. Ant iešmo sumaukite vištieną, raudonąją papriką ir svogūną. Sudėkite ant įkaitinto grilio ir kartkartėmis apversdami, bei suvilgydami likusiu marinatu kepkite, kol paruduos (apie 7-8 min.) Pašildykite pitas ir įpjovę vieną kraštą į padarytą kišenę sudėkite salotų lapus, vištieną, papriką ir svogūną. Sumaišykite jogurtą su mėtomis ir taipogi dėkite į pitą. Patiekti karštus. Skanaus.
AUTORIUS: Valdemar
Skaityti komentarus
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai (2)
vahit
2011-07-25 20:34
На этой странице нет не одного татарского блюда. ATSAKYTI
VAHIT
2011-07-25 20:16
Пита сначинкой из курицы это разновидность шаурмы(шавермы),только где взять питу в Литве,а самому её испечь довольно сложно(много нюансов в приготовлении).Можно всю начинку завернуть в лаваш его найти проще.Будет не хуже. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital