Pirpirim (špinantų rūšis)

AUTORIUS:
Jūratė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 18)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 18)
Pirpirim (špinantų rūšis)
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 pakuotė špinatų
1 svogūnas
70 g avižirnių
70 g žalių lešių
70 g kviečių
2 v. š. sviesto
1 v. š. pamidorų pastos
 600 ml vandens
1 a.š. pipirų
1 a. š. druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kviečius, avižirnius, žalius lešius atskiruose induose užpilame vandeniu ir keletai valandu paliekame, kad pabrinktų.
Į puodą įpilame vandenį ir supilame išbrinkusius kviečius.Tą patį padarome ir su avižirniais, bei žaliaisiais lešiais. Gariname ant vidutinės ugnies 35min.
Supjaustime svogūną. Nuplauname špinatus ir supjaustome norimu dydžiu.
Sviestą išlydome keptuvėje, įdedame svogūna, apkepiname kol gražiai pagels. Įdedame pamidorų pastą bei druską su pipirais. Pagariname 2min.
Į gilų puodą sudedame svogūnus, garintus kviečius, žalius lešius, avižirnius bei špinatus. Viską gerai išmaišyti ir garinti 25min. Pamaišyti. (Garinimo metu špinatai išskiria savas sultis, tai vandens pilti nepatartina, tačiau jei pradės "lipti " prie puodo dugno dapilkite vandens) Patiekiama su jogurtu.
Aš pateikiau pietus kaip garnyra prie kotletukų.
AUTORIUS: Jūratė
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital