Pipirų padažas

AUTORIUS:
Irutė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 29)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 29)
Pipirų padažas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
10 aštriųjų paprikų
10 saldžiųjų paprikų
7 česnako skiltelės
3 svogūnai
10 didelių pomidorų
Druskos pagal skonį
350 ml vandens
PARUOŠIMO BŪDAS:
Supjaustyti smulkiais kubeliais pomidorus (be odelių), paprikas, česnaką, svogūnus. Viską sumaišyti su druska ir įpylus šiek tiek vandens, kad nesviltų, pakaitinti ant ugnies 10-15 min.
Gautą mišinį sandariai uždaryti stiklainiuose. Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
AUTORIUS: Irutė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital