Pintos mielinės bandelės

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 65)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 65)
Pintos mielinės bandelės
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
50 g mielių
1 stiklinė pieno
5 šaukštai cukraus
1 kiaušinis
100 g sviesto arba margarino
500 g miltų
2 šaukštai kakavos miltelių
0,5 kiaušinioaptepimui
PARUOŠIMO BŪDAS:
Mieles sumaišome su cukrumi ir pašildytu pienu, įberiame miltų, kad tešla butų grietinės tirštumo. Ant tešlos viršaus pasijojame truputį miltų ir paliekame, kad mielių masė pakiltų. Tada margariną gerai išsukame su kiaušiniu ir sudedame į jau pakilusią mielių masę. Išmaišome ir toliau maišydami suberiame visus miltus, Tešlą padalijame j dvi dalis. Ant vienos dalies minkydami užsijojame kakavos. Atskirai išminkome ir antrąją tešlos dalį. Iš tešlos tarp rankų suformuojame virveles ir jas supiname kaip ilgą kasą. Bandeles supjaustome ir patepame išplaktu kiaušiniu. Kepame 180-200° C temperatūros orkaitėje.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Ina
2024-02-18 15:08
Kiek sausų mielių gr? ATSAKYTI
Greta
2024-02-20 11:25
Apie 15 g sausų reikėtų. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital