Pikantiškos vištienos blauzdelės

AUTORIUS:
Ineta Stasiulytė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Pikantiškos vištienos blauzdelės
Pikantiškos vištienos blauzdelės
Pikantiškos vištienos blauzdelės
Pikantiškos vištienos blauzdelės
Pikantiškos vištienos blauzdelės
Autorius apie receptą: Tikra klasika, o blauzdelės iškepa su maloniai traškia plutele ir sultingu vidumi! Gardu tiekti su šviežiomis daržovėmis ir apšlakstyti citrinų sultimis. Tikra klasika, o blauzdelės iškepa su maloniai traškia plutele ir sultingu vidumi! Gardu tiekti su šviežiomis daržovėmis ir apšlakstyti citrinų sultimis. Ineta Stasiulytė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas vištienos blauzdelių
1 vienetas raudonosios paprikos
4 skiltelės česnako
2 šaukštai padažo (naudojau „Kania” su aitriosiomis paprikomis, bruknėmis, krieušėmis)
pagal poreikį ciberžolės
pagal skonį druskos
pagal poreikį aliejaus
pagal skonį salotų
pagal skonį citrinų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Ant vištienos blauzdelių pilame aliejaus, pagardiname druska ir ciberžole.
2.
Smulkiai supjaustome česnaką, juo įtriname mėsą ir sudedame į dubenį.
3.
Viską pagardiname Kania padažu su aitriomis paprikomis, bruknėmis ir kriaušėmis, leidžiame pasimarinuoti.
4.
Kepame ant grilio 30-40 minučių, kol gražiai apskrunda.
5.
Patiekiame su šviežiomis daržovėmis.
Patarimai:
Video receptą rasite čia.
Šis receptas buvo gamintas "Lidl grilio talentai" laidoje, kurios įrašą rasite čia.
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
tėvelių dienai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital