Pikantiškos varškinės bandelės be mielių - greitos, purios ir labai skanios

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Pikantiškos varškinės bandelės
Pikantiškos varškinės bandelės
Pikantiškos varškinės bandelės
Pikantiškos varškinės bandelės
Autorius apie receptą: Labai vykęs receptas. Bandelės pagaminamos lengvai ir greitai, vienintelis minusas - dingsta akimirksniu, po pusvalandžio namie liko tik jų kvapas. Skaniausios kol dar šiltos. Labai vykęs receptas. Bandelės pagaminamos lengvai ir greitai, vienintelis minusas - dingsta akimirksniu, po pusvalandžio namie liko tik jų kvapas. Skaniausios kol dar šiltos. Nesuvalgytas bandeles reikia laikyti sandariame maišelyje. Receptas iš Jurgitos Vaskel knygos "Didžioji nesaldžių, sočių ir kitų gardžių kepinių knyga. (...daugiau) Justyna, Baltoje lėkštėje
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
300 gramų miltų (+stalo pabarstymui)
150 mililitrų pieno (+aptepimui)
100 gramų varškės
60 gramų sviesto (šalto)
1 vienetas kiaušinių
10 gramų krapų (šviežių arba užšaldytų)
4 skiltelės česnako
1.5 šaukštelio kepimo miltelių
1 šaukštelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Dubenyje sumaišome miltus su kepimo milteliais ir druska. Sudedame kubeliais supjaustytą šaltą sviestą ir su miltais triname pirštais tol, kol gausime trupinius.
2.
Atskirame inde išplakame kiaušinį, įmaišome varškę, įpilame pieno. Suberiame smulkiai pjaustytus krapus, įspaudžiame česnakų skilteles ir išmaišome.
3.
Gautą skystą masę supilame į sausą ir šaukštu išmaišome. Tešlą išverčiame ant miltais pabarstyto stalo ir greitai suminkome tešlą. Delnais iškočiojame maždaug 20 cm skersmens, 1 cm storio apskritimą. 8 cm skersmens stikline ar sausainių formele išspaudžiame bandeles. Sudedame jas ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir patepame pienu.
4.
Kepame iki 180 C temperatūros įkaitintoje orkaitėje 20-25 min., kol bandelės pakils ir gražiai pagels.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital