Pikantiškos kriaušių ir avokadų salotos

AUTORIUS:
Marija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Pikantiškos kriaušių ir avokadų salotos
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:

Ingredientai:


5 kriaušės

2 avokadai

1 citrina

2 v. š. alyvuogių aliejaus

2 v. š. medaus

0,5 a. š. garstyčių

1 a. š. raudonųjų pipirų grūdelių

druska

PARUOŠIMO BŪDAS:

Padažui reikės skysto medaus, jei neturite skysto, tuomet sukietėjusį medų galima suskystinti įdėjus jį į puodelį, kurį įstatę į karšto vandens vonelę maišydami suskystinsite medų.


Taigi sumaišykite skystą medų, garstyčias, druską ir šviežiai išspaustas pusės citrinos sultis. Į gautą masę supilkite alyvuogių aliejų ir vėl viską gerai išmaišykite.


Tuomet nuplaukite kriaušes, nulupkite, supjaustykite jas griežinėliais ir išimkite jų sėklas.


Nuplaukite bei nulupkite avokadus, išimkite kauliukus ir taip pat supjaustykite griežinėliais.


Apšlakstykite supjaustytas kriaušes ir avokadus likusios pusės citrinos sultimis (taip riekia daryti, kad vaisiai nepatamsėtų).


Supjaustytus avokadus ir kriaušes sudėkite į lėkštę, užpilkite pasigamintu padažu.


Sugrūskite grūstuvėje raudonųjų pipirų grūdelius ir apibarstykite jais salotas.


Prie šių salotų puikiai tinka skrudinta balta duona.


Skanaus.


Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!

AUTORIUS: Marija
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital