Pikantiško skonio varškės pyragas

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Pikantiško skonio varškės pyragas
Pikantiško skonio varškės pyragas
Pikantiško skonio varškės pyragas
Pikantiško skonio varškės pyragas
Pikantiško skonio varškės pyragas
Pikantiško skonio varškės pyragas
Autorius apie receptą: Pikantiško skonio varškės pyragas gali tapti stalo puošmena ir jūsų šventiniam stalui. Pyragas gardus tiek karštas, tiek šaltas. Pikantiško skonio varškės pyragas gali tapti stalo puošmena ir jūsų šventiniam stalui. Pyragas gardus tiek karštas, tiek šaltas. Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Tešlai:
200 gramų kvietinių miltų
120 gramų sviesto (šalto)
1 vienetas kiaušinių
2 šaukšteliai cukraus
0.5 šaukštelio druskos
0.5 šaukštelio kepimo miltelių
Įdarui:
500 gramų varškės
150 gramų grietinėlės
150 gramų šaltai rūkytos šoninės
2 vienetai kiaušinių
5 vienetai saulėje džiovintų pomidorų
20 vienetų alyvuogių (be kauliukų)
2 skiltelės česnako
2 šaukšteliai prieskoninių žolelių
0.5 šaukštelio druskos
Viršui:
8 vienetai vyšninių pomidorų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Tešlai gabaliukais supjausčiau sviestą ir sumaišiau su miltais, kiaušiniu, cukrumi, druska ir kepimo milteliais.
2.
Viską gerai išmaišiau ir tešlą palikau šaldytuve šalti apie 1 val.
3.
Įdarui varškę, kiaušinius ir grietinėlę sutryniau elektriniu trintuvu iki vientisos masės.
4.
Šoninę, alyvuoges ir saulėje džiovintus pomidorus supjausčiau mažais gabaliukais ir įmaišiau į varškės masę.
5.
Varškės masę pagardinau išspaustu česnaku, prieskoninėmis žolelėmis ir druska.
6.
Į kepimo formą (23 cm skersmens ) patiesiau kepimo popierių.
7.
Atšaldytą tešlą iškočiojau ir patiesiau į kepimo formos dugną bei formos šonus. Į formą supyliau varškės masę ir ant viršaus "įsodinau" pomidoriukus.
8.
Pyragą kepiau įkaitintoje iki 180 C laipsnių orkaitėje apie 1 val.
9.
Pyragui leiskite atvėsti, tada pjaustykite.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital