Pikantiški žuvies piršteliai

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 37)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 37)
Pikantiški žuvies piršteliai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
300 g virtos žuvies
1 bandelė
2 švieži svogūnai su laiškais
2 šaukštai kapotų petražolių
2 šaukštai krapų
15 g razinų
1/2 šaukštelio kvapiųjų pipirų
druskos, juodųjų pipirų
100 g miltų
aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Žuvį (be odos ir kaulų) sutrinti šakute. Bandelę 10 minučių mirkyti šaltame vandenyje, nuspausti ir sutrupinti. Šviežius svogūnus su laiškais nuvalyti ir supjaustyti mažais gabaliukais. Žuvį sumaišyti su bandele, suberti kapotus žalumynus, razinas, kvapiuosius pipirus, pagardinti druska bei pipirais. Iš faršo suformuoti pirštelius, apvolioti miltuose (kad iskepusi plutelė būtų traški). Keptuvėje įkaitinti aliejų, sudėti pirštelius ir kepti, kol gražiai pagels. Retkarčiais pakratyti keptuvę, kad piršteliai nepriskrustų prie dugno. Galima patiekti ir šaltus, ir šiltus.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital