Pikantiški varškėčiai su lašiša

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Varškėčiai su lašiša
Autorius apie receptą: Varškėčiai su lašiša, tiks tiek pietums, tiek greitai vakarienei pagaminti. Tai labai svarbu, nes tokiu geru oru mažiausiai norisi tupinėti virtuvėje. Varškėčiai išties Varškėčiai su lašiša, tiks tiek pietums, tiek greitai vakarienei pagaminti. Tai labai svarbu, nes tokiu geru oru mažiausiai norisi tupinėti virtuvėje. Varškėčiai išties sotūs, o juos galite patiekti su daržovėmis ar tiesiog padažiuku. (...daugiau) Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
180 gramų varškės
1 vienetas kiaušinių
30 gramų sūdytos lašišos
2 šaukštai avižinių miltų (viso grūdo, žr. patarimus)
1 žiupsnelis druskos
pagal skonį prieskoninių žolelių (krapų, petražolių)
pagal skonį česnako granulės
pagal poreikį sviesto (lydyto)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į dubenį įmušti kiaušinį, dėti varškę ir išmaišyti.
2.
Lašišą supjaustyti mažais gabaliukais, sudėti į dubenį su kiaušinio ir varškės mase. Įberti prieskonines žoleles, česnako granules, druską, miltus ir gerai išmaišyti. Iš paruoštos masės formuoti varškėčius. Jei masė limpa prie rankų, jas sudrėkinkite vandeniu.
3.
Į keptuvę įdėti sviesto, ištirpinti. Sudėti varškėčius ir kepti vis pavartant po kelias minutes iki kol iškeps.
Patarimai:
Galima naudoti ir kvietinius miltus, tuomet jų reikės 3 šaukštų.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital