Pikantiški vafliai su mocarelos sūriu ir kumpiu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 11
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Pikantiški vafliai su mocarelos sūriu ir kumpiu
Pikantiški vafliai su mocarelos sūriu ir kumpiu
Pikantiški vafliai su mocarelos sūriu ir kumpiu
Pikantiški vafliai su mocarelos sūriu ir kumpiu
Autorius apie receptą: Pikantiški vafliai – puikus pasirinkimas savaitgalio pusryčiams. Galite juos ragauti su pomidorais ir mocarela, galite ruošti sumuštinius, galite patiekti šalia salotų. Nors Pikantiški vafliai – puikus pasirinkimas savaitgalio pusryčiams. Galite juos ragauti su pomidorais ir mocarela, galite ruošti sumuštinius, galite patiekti šalia salotų. Nors skaniausi sūrio vafliai dar šilti – kai laužiant perpus tįsta dar šiltas sūris – ir atvėsę jie gardūs, tad puikiai tik vasariškų iškylų užkandžių dėžutėms. Jei tik norisi, į tešlą galite įmaišyti ir daugau žalumynų: smulkintų petražolių, laiškinių česnakų, svogūnų laiškų. Norėdami paruošti vegetariškus vaflius, kumpį tiesiog praleiskite arba pakeiskite jį, pavyzdžiui, apvirto brokolio gabalėliais. (...daugiau) Asta, Saulėta virtuvė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 11
Tešlai:
3 vienetai kiaušinių
250 gramų mocarela sūrio
250 gramų grietinės, 30% riebumo
210 gramų miltų
125 gramai kumpio (arba keptos vištienos)
125 gramai kefyro
100 gramų kietojo sūrio
1 šaukštelis prieskonių mišinio (naudojome „Vegeta Natur“ pomidorams su mocarelos sūriu)
1 saujelė krapų (šviežių)
1 šaukštelis kepimo miltelių
0.5 šaukštelio druskos
Patiekiant:
pagal poreikį mocarela sūrio (rutuliukais)
pagal poreikį vyšninių pomidorų
Padažui:
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
1 šaukštas citrinų sulčių
1 šaukštelis prieskonių (naudojome „Vegeta Natur“ pomidorams su mocarelos sūriu)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Kiaušinius išplakite su grietine ir kefyru iki purios masės. Įmaišykite tarkuotą mocarelos ir kietąjį sūrius, prieskonius, smulkintus krapus ir mažais kubeliais supjaustytą kumpį.
2.
Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir druska. Mišinį suberkite į produktų plakinį ir išmaišykite, kol neliks sausų miltų.
3.
Vaflių keptuvę įkaitinkite pagal instrukcijas. Dėkite po samtį tešlos ir kepkite, kol gardžiai apskrus, o viduje bus minkšti, sūris – tąsus.
4.
Kol vafliai kepa, mocarelos rutuliukus ir vyšninius pomidorus perpjaukite perpus. Padažui sumaišykite alyvuogių aliejų, citrinos sultis ir mocarelos prieskonius.
5.
Patiekite vaflius su mocarela ir pomidoriukais, apšlakstykite padažu. Ragaukite nedelsiant.
Daugiau saldžių ir žavingų Astos receptų galite rasti šioje Saulėtos virtuvės saldumynų knygoje
RECEPTO DRAUGAS:
Vegeta Natur
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital