Pikantiški takai su lašiša

AUTORIUS:
Santa Maria,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Pikantiški takai su lašiša
Autorius apie receptą: Tortilijos įdarytos kepsninėje kepta lašiša bei pagardintos majonezu su žaliųjų citrinų sultimis. Tiesiog tobulas derinys Jūsų lėkštėje! Tortilijos įdarytos kepsninėje kepta lašiša bei pagardintos majonezu su žaliųjų citrinų sultimis. Tiesiog tobulas derinys Jūsų lėkštėje! Santa Maria
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų lašišų filė su oda
8 vienetai tortilijų (naudojome "Santa Maria" mažas)
200 gramų kopūstų (naudojome salotas)
100 mililitrų barbekiu padažo (naudojome "Santa Maria" Original)
4 vienetai ridikėlių
30 gramų prieskonių marinavimui mišinio (naudojome "Santa Maria" universalų)
pagal skonį kalendros
pagal skonį rausvųjų svogūnų (naudojome marinuotus)
Padažui:
100 mililitrų majonezo
2 šaukštai žaliųjų citrinų sulčių
1 vienetas žaliųjų citrinų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Lašišą švelniai įtrinkite prieskonių mišiniu ir bent valandą palaikykite šaldytuve.
2.
Paruoškite kepsninę taip, kad kaitra būtų vidutinė ir netiesioginė (apie 160–180 °C).
3.
Lašišą dėkite į kepsninę oda žemyn ir kepkite uždarę dangtį apie 15 minučių.
4.
Aptepkite BBQ padažu ir kepkite dar 10 minučių, kol temperatūra matuojant lašišos viduje pasieks 50 °C.
5.
Lašišą išimkite iš kepsninės ir po 5 minučių galite patiekti.
6.
Dubenyje sumaišykite majonezą, žaliųjų citrinų sultis ir žieveles.
7.
Nuo iškeptos lašišos nuimkite odelę. Žuvį susmulkinkite ir patiekite su šiltomis tortilijomis, marinuotais raudonaisiais svogūnais, raudonųjų kop9stų salotomis , smulkintomis kalendromis, plonai pjaustytais ridikėliais, paruoštu majonezu ir BBQ padažu.
Patarimai:
Galima kepti ir orkaitėje. Lašišą švelniai įtrinkite prieskonių mišiniu ir bent valandą palaikykite šaldytuve. Įkaitinkite orkaitę iki 150 °C. Lašišą dėkite į orkaitei skirtą indą oda žemyn ir kepkite apie 15 minučių. Išimkite lašišą iš orkaitės ir padidinkite temperatūrą iki 230 °C. Aptepkite BBQ padažu ir kepkite dar 5 minutes, kol temperatūra matuojant lašišos viduje pasieks 50 °C. Išimkite iš orkaitės ir po 5 minučių galite patiekti.
Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.
AUTORIUS: Santa Maria
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital