Pikantiškas įdarytas batonas - tobulas užkandis

AUTORIUS:
Žaneta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 46)
Porcijų skaičius: 10
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 46)
Pikantiškas įdarytas batonas - tobulas užkandis
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Toks žavingas gardumynas pradžiugins kiekvieną. O geriausia, kad ne tik atrodo gražiai, bet ir ragauti labai skanu. Toks žavingas gardumynas pradžiugins kiekvieną. O geriausia, kad ne tik atrodo gražiai, bet ir ragauti labai skanu. Žaneta
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 vienetas prancūziško batono
200 gramų vištienos (rūkytos, keptos ar virtos)
150 gramų kreminio sūrio (arba tepamo sūrelio, apytikriai)
1 vienetas paprikos
2 vienetai saulėje džiovintų pomidorų (nebūtina)
2 skiltelės česnako
1 sauja kietojo sūrio (tarkuoto arba kito mėgiamo)
1 sauja petražolių (arba svogūno laiškų, krapų, kitų žalumynų)
1 šaukštelis paprikos miltelių
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
1.
Prancūziško batono galiuką nupjauti ir išskobti minkštimo dalį.
2.
Susmulkinti papriką, saulėje džiovintus pomidorus, petražoles, vištieną supjaustyti kubeliais, petražoles susmulkinti, sudėti į dubenį.
3.
Į dubenį su ingredientais dėti kreminį sūrį, berti kietąjį sūrį, įspausti česnako, berti paprikos miltelius, pipirus ir viską sumaišyti.
4.
Gautą masę sudėti į batoną. Susukti į maistinę plėvelę ir padėti į šaldytuvą bent pusvalandžiui. Tuomet aštriu peiliu pjaustyti griežinėliais.
AUTORIUS: Žaneta
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital