Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
16 viščiukų sparnelių
200 g maltų džiūvėsėlių
100 g miltų
druskos
pipirų
1,5 l aliejaus (kepimui)
3 kiaušiniai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaušinius išplakite lėkštėje su druska ir pipirais.
Miltus ir tarkuotus džiūvėsėlius išberkite į skirtingus dubenėlius.
Sparnelius nuplaukite, nusausinkite. Apvoliokite juos miltuose, tada kiaušiniuose, po to džiūvėsėliuose.
Įkaitinkite puode riebalus iki 180°C. Dėkite sparnelius porcijomis į verdantį aliejų, kepkite 15 min. iki rusvai auksinės spalvos.
Išėmę sparnelius sudėkite ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų riebalų perteklius.