Pikantiški sparneliai I

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 44)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 44)
Pikantiški sparneliai I
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
16 viščiukų sparnelių
200 g maltų džiūvėsėlių
100 g miltų
druskos
pipirų
1,5 l aliejaus (kepimui)
3 kiaušiniai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaušinius išplakite lėkštėje su druska ir pipirais. Miltus ir tarkuotus džiūvėsėlius išberkite į skirtingus dubenėlius. Sparnelius nuplaukite, nusausinkite. Apvoliokite juos miltuose, tada kiaušiniuose, po to džiūvėsėliuose. Įkaitinkite puode riebalus iki 180°C. Dėkite sparnelius porcijomis į verdantį aliejų, kepkite 15 min. iki rusvai auksinės spalvos. Išėmę sparnelius sudėkite ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų riebalų perteklius.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital