Pikantiški pyragėliai su varške keptuvėje

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Pikantiški pyragėliai su varške keptuvėje
Autorius apie receptą: Šiems paplotėliams įdarą galite pasirinkti kokį mėgstate - maltos mėsos, daržovių, su sūriu ir varške. Šiems paplotėliams įdarą galite pasirinkti kokį mėgstate - maltos mėsos, daržovių, su sūriu ir varške. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
Tešlai:
330 gramų kvietinių miltų (apytikriai)
170 mililitrų vandens
3 šaukštai alyvuogių aliejaus
1 šaukštelis druskos (nubraukto)
1/4 šaukštelio cukraus
Įdarui:
3 vienetai kiaušinių (virtų, didesnių arba 4 mažesnių)
200 gramų sūrio (tarkuoto)
200 gramų varškės (birios, apytikriai)
2 šaukštai kreminio sūrio
1 pundelis žalumynų (svogūno laiškų, krapai)
pagal skonį česnako miltelių
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Tešlai į dubenį pilti vandenį, berti druską, cukrų, pilti aliejų ir išmaišyti. Įsijoti miltus ir minkyti tešlą. Tešla turi būti minkšta ir nelimpanti prie rankų.
2.
Paruoštą tešlą dėti į maišelį ir palikti 40 minučių pastovėti.
3.
Įdarui į dubenį dėti varške, sutrinti šakute. Dėti kreminį sūrį, berti smulkintus žalumynus, sūrį, česnako miltelius, druską, pipirus, įtarkuoti kiaušinius ir gerai išmaišyti.
4.
Tešlą padalinti į 12 lygių dalių, įdarą taip pat padalinti į 12 dalių.
5.
Kiekvieną tešlos gabalėlį iškočioti iki apskritimo formos, dėti įdaro per vidurį, suimti tešlos visus šonus į viršų ir sutvirtinti, tuomet gerai suspausti ir išlyginti paviršių. Apversti sujungimu į apačią ir atsargiai kočėlu arba rankomis paplotėlį pakočioti, paploninti.
6.
Keptuvę patepti aliejumi, įkaitinti iki vidutinės kaitros ir kepti pyragėlius iš abiejų pusių iki kol apkeps.
7.
Patiekti labai tinka su mėgstamu ar jogurtiniu padažu.
Patarimai:
Padažas. Padažui galite sumaišyti graikišką jogurtą, česnako miltelius (arba įtarkuoti šviežio česnako skiltelę), įtarkuoti agurko, ridikėlių, suberti smulkintus žalumynus, druskos, pipirų ir įpilti šiek tiek citrinos sulčių.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital