Pikantiški pyragėliai - krepšeliai su mėsos įdaru

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 17)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 17)
Pikantiški pyragėliai - krepšeliai su mėsos įdaru
Pikantiški pyragėliai - krepšeliai su mėsos įdaru
Pikantiški pyragėliai - krepšeliai su mėsos įdaru
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
200 g miltų
130 g sviesto, sviesto
1 kiaušinio
2 v. š.  vandens
Truputis druskos
200 g mėsos, maltos
0,5 cukinijos
0,5 paprikos
0,5 svogūno
100 g sūrio
2 v. š. pomidorų padažo
Prieskonių (druskos, pipirų, raudonėlio, mairūno)
PARUOŠIMO BŪDAS:

Į miltus sudėti pjaustytą sviestą , įmušti kiaušinį ,įpilti vandens, įberti druskos ir užminkyti tešlą. Jos rutulį suvynioti į foliją ir valandai laiko padėti į šaldytuvą. Iš tešlos aplipdyti keksiukų formeles. Maltą mėsą apkepinti keptuvėje. Pagardinti prieskoniais. Supjaustyti smulkiai paprikas, svogūną, cukiniją. Baigiant kepti mėsai, sudėti pjaustytas daržoves ir dar keletą minutėlių pakepti . Į paruoštas keksiukų formas sudėti įdarą, uždėti pomidorų padažo ir kepti orkaitėje 10 minučių, o tada viršų apibarstyti tarkuotu sūriu ir  kepti dar 10 minučių.

Skanaus .

Skaityti komentarus
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai (1)
Erika
2017-02-24 17:41
Dariau su vistienos slauneliu farsu, labai patiko ir graziai ant gimtadienio stalo atrode ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital