Pikantiški madelein pyragaičiai su rūkyta lašiša

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 24
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Madelein pyragaičiai su lašiša
Madelein pyragaičiai su lašiša
Madelein pyragaičiai su lašiša
Madelein pyragaičiai su lašiša
Autorius apie receptą: Tradiciškai šie pyragaičiai būna saldūs, gaminami iš gana paprastos tešlos iš kiaušinių, miltų, sviesto ir turpučio pieno. Pagardinti vanile ar citrinos žievele, jie Tradiciškai šie pyragaičiai būna saldūs, gaminami iš gana paprastos tešlos iš kiaušinių, miltų, sviesto ir turpučio pieno. Pagardinti vanile ar citrinos žievele, jie išsiskiria ne tiek savo ypatingu skoniu, kiek labai tipiška kriauklės pavidalo formele. Purūs biskvitiniai pyragaičiai patekę į mažas vaikų rankeles ten ilgai neužsibūna, o suaugę jais mėgaujasi su maloniais vaikystės prisiminimais. Šiandien siūlau Jums kiek modernesnį madelenų receptą, su rūkyta lašiša. Jie labai tiks prie šampano taurės šventei, šalia gėlių ir šokoladinių saldainių dėžutės. (...daugiau) Dangira, DuokDruskos.com
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 24
4 vienetai kiaušinių
100 gramų miltų
100 gramų rūkytos lašišos filė
40 gramų sviesto (+dar trupučio formelėms aptepti)
2 šaukštai grietinės
1 šaukštas citrinos žievelės
1 šaukštas krapų
1 šaukštelis kepimo miltelių
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Orkaitę įkaitinkite iki 210° C.
2.
Sviestą ištirpinkite ant lengvos ugnies. Leiskite atvėsti.
3.
Virtuvine šluotele plakite kiaušinius. Supilkite tirpintą sviestą.
4.
Miltus sumaišykite su kepimo milteliais. Maišant, po truputį suberkite į kiaušinių mišinį. Įmaišykite grietinę.
5.
Lašišą supjaustykite labai smulkiais kubeliais, įmaišykite į tešlą, drauge su citrinos žievele ir kapotais krapais. Pagardinkite druska, pipirais.
6.
Į sviestu pateptas madelenų formeles, dėkite po šaukštą tešlos, bet tik tiek kad prisipildytu 3/4 formelės. Kepkite įkaitintoje orkaitėje 15 min. Mėgaukitės dar šiltais arba atvėsusiais madelenais.
Daugiau skanių ir patikrintų receptų galite rasti Dangiros knygoje "Prancūzijos virtuvė"
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital