Pikantiški blyneliai su šonine ir sūriu (apkepti orkaitėje)

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Blyneliai su šonine orkaitėje
Autorius apie receptą: Puiki idėja pietums ar vakarienei - pikantiški blyneliai su šonine. Blyneliai gavosi tobulo skonio ir pakankamai sotūs. Skubu pasidalinti receptu, nes ir ką berašyčiau, skonio Puiki idėja pietums ar vakarienei - pikantiški blyneliai su šonine. Blyneliai gavosi tobulo skonio ir pakankamai sotūs. Skubu pasidalinti receptu, nes ir ką berašyčiau, skonio visvien neperduosiu...

(...daugiau) Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
Tešlai:
200 mililitrų pieno
100 gramų miltų
1 vienetas kiaušinių
1 žiupsnelis druskos
šiek tiek cukraus
pagal poreikį aliejaus (kepimui)
Įdarui:
70 gramų fermentinio sūrio
70 gramų dešros (kumpinės ar kitos mėgstamos)
70 gramų šaltai rūkytos šoninės
pagal poreikį žalumynų (šviežių)
šiek tiek sviesto (apkepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Pieną išplakti su kiaušiniais, suberti miltus, cukrų ir druską ir gerai išmaišyti. Kepti lietinius keptuvėje su šiek tiek aliejaus.
2.
Sūrį ir dešrą sutarkuoti, žalumynus pasmulkinti ir viską išmaišyti. Sudėti įdarą i lietinius ir susukti.
3.
Kiekvieną blynelį apsukti šoninės juostele ir sudėti į kepimo indą su ištirpintu sviestu. Blynelius apkepti orkaitėje 200 C laipsnių temperatūroje apie 15 minučių.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital