Pikantiški belgiški vafliai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Pikantiški belgiški vafliai
Pikantiški belgiški vafliai
Pikantiški belgiški vafliai
Autorius apie receptą: Vafliai sekmadienio pusryčiams - ar tai ne geriausias būdas parodyti meilę šeimos nariams? Šie vafliai nesaldūs, todėl dera su lašiša, ikrais ar kitais nesaldžiais pagardais. Vafliai sekmadienio pusryčiams - ar tai ne geriausias būdas parodyti meilę šeimos nariams? Šie vafliai nesaldūs, todėl dera su lašiša, ikrais ar kitais nesaldžiais pagardais. Ieva, Dar kąsnelį
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
Tešlai:
200 mililitrų augalinio gėrimo
200 gramų kvietinių miltų
3 vienetai kiaušinių (L dydžio)
80 gramų sviesto
1 žiupsnelis druskos (didelio)
Patiekiant:
pagal poreikį tepamo varškės sūrelio (natūralaus skonio)
pagal poreikį sūdytos lašišos
pagal poreikį ikrų
pagal poreikį vyšninių pomidorų
pagal poreikį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį gražgarsčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Sviestą išlydykite ir palikite šiek tiek atvėsti.
2.
Kiaušinių trynius ir baltymus kruopščiai atskirkite. Trynius išplakite su druska, kol stipriai suputos.
3.
Įplakite pieną, tuomet sviestą. Įsijokite miltus ir plakite trumpai, tik kol tešla taps vientisos konsistencijos.
4.
Atskirai išplakite baltymus, kol jie taps standūs, nekris, apvertus indą. Atsargiai įmaišykite baltymus į tešlą, maišant iš apačios į viršų. Nepermaišykite, tešla turi išlikti puri.
5.
Dėkite po kelis valgomus šaukštus tešlos į belgiškų vaflių keptuvę ir kepkite, kol apskrus. Iškeptus vaflius dėkite ant grotelių, pavyzdžiui, atviroje orkaitėje. Jei pravėso, prieš tiekiant trumpai pašildykite vaflinėje.
6.
Lašiša supjaustykite plonomis juostelėmis, pomidorus perpjaukite pusiau.
7.
Vaflius plonai aptepkite natūralaus skonio varškės sūreliu. Tuomet gausiai aptepkite ikrais arba padenkite plonai pjaustyta lašiša. Dėkite gražgarsčių, pjaustytų pomidorų ir pagardinkite juodaisiais pipirais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital