Pikantiškas vištienos pyragas su migdolais

AUTORIUS:
Akvilė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 33)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 33)
Pikantiškas vištienos pyragas su migdolais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 g vištienos
200 ml vandens
1 vnt. KNORR BULJONETĖ vištienos sultinys
2 kiaušiniai
2 svogūnas
1 skiltelė česnako
1 v. š. sviesto
1 lapas sluoksniuotos tešlos
1 a. š. imbiero
1 a. š. cinamono
1 a. š. cukraus
2 a. š. maltų migdolų
1 saujelė migdolų plokštelių
druska
malti juodieji pipirai
alyvuogių aliejus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Vištiena supjaustoma didesniais gabalėliais, apibarstoma druska bei pipirais ir pakepinama keptuvėje su šiek tiek aliejaus. Susmulkinti svogūnai ir česnakai pakepinami keptuvėje su sviestu, imbieru bei pipirais. Vištiena sudedame į keptuvę su svogūnais ir česnakais, įpilama vandenyje išmaišyto knorr sultinio ir verdama virš vidutinės ugnies, kol visas skystis išgaruoja. Aliejumi patepta kepimo forma išklojama Iškočiota tešla ir apibarstoma cinamonu, cukrumi ir maltais migdolais. Patroškinta mėsa atvėsinama, sudedama ant tešlos ir suvyniojama. Pyragas apibarstomas migdolų plokštelėmis ir kepamas apie 30 minučių 180 laipsnių temperatūroje. Valgomas šiltas. Skanaus.
AUTORIUS: Akvilė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
salotos, mišrainės
užkandžiai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital