Pikantiškas slyvų pagardas prie vištienos ir sūrio

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Pikantiškas slyvų pagardas
Pikantiškas slyvų pagardas
Pikantiškas slyvų pagardas
Autorius apie receptą: Pernai slyvų pagardu mane pavaišino draugė Rasa. Šiais metais labai jo pasigaminti norėjau pati. Jis tinka prie vištienos patiekalų, sūrio. Pernai slyvų pagardu mane pavaišino draugė Rasa. Šiais metais labai jo pasigaminti norėjau pati. Jis tinka prie vištienos patiekalų, sūrio. Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
500 gramų slyvų (svoris be kauliukų)
150 gramų rudojo cukraus
100 mililitrų obuolių acto
1 vienetas aitriosios paprikos (nebūtina)
2 šaukštai aliejaus
3 skiltelės česnako
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Slyvas supjaustome kubeliais, susmulkiname aitriąsias paprikas ir česnaką.
2.
Į prikaistuvį pilame aliejaus, sudedame ir pakaitiname slyvas, aitriąsias paprikas ir česnaką, suberiame cukrų, supilame actą, pagardiname druska.
3.
Užverdame, sumažiname ugnį, verdame 15 min.
4.
Sutriname maisto smulkintuvu iki vientisos masės. Dar kartą užverdame.
5.
Pagardą pilstome į švarius, iškaitintus stiklainius, užsukame steriliais dangteliais. Stiklainius sustatome dangteliais žemyn, uždengiame šiltai ir paliekame visiškai atvėsti.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital