Pikantiškai užkepti sprandinės kepsniai orkaitėje

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 27)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 27)
Pikantiškai užkepti sprandinės kepsniai orkaitėje
Autorius apie receptą: Šiandien pas mane greiti, paprasti ir sotūs pietūs. Šiandien pas mane greiti, paprasti ir sotūs pietūs. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
8 vienetai kiaulienos sprandinės (kepsnių, galima keisti paukštiena)
Marinatui:
4 šaukštai aliejaus
1 skiltelė česnako
pagal skonį prieskoniai kiaulienai (arba kitų mėgstamų)
pagal skonį džiovintos žolelės
Viršui:
2 vienetai pomidorų (didesnių)
3 vienetai kiaušinių (virtų)
0.5 vieneto svogūnų
2 šaukštai grietinės (apytikriai)
1 šaukštelis garstyčių
pagal skonį česnako miltelių
pagal skonį sūrio
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
Apvoliojimui:
pagal poreikį kvietinių miltų (nebūtina)
Kepimui:
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Marinatui česnaką susmulkinti, sudėti į dubenėlį, suberti prieskonius,džiovintas žoleles, įpilti aliejaus ir išmaišyti.
2.
Paruoštu marinatu įtrinti kepsnius, sudėti į dubenį ir palikti marinuotis. Aš padėjau į šaldytuvą ir palikau visai nakčiai.
3.
Tuomet nuimti česnako gabaliukus, kepsnius apvolioti miltuose.
4.
Į keptuvę įpilti aliejaus, įkaitinti, sudėti kepsnius ir trumpai apkepti iš abiejų pusių ant stiprios ugnies.
5.
Į kepimo formą sudėti paruoštus kepsnius.
6.
Pomidorus smulkiai supjaustyti, svogūną susmulkinti, krapus susmulkinti, kiaušinius ir dalį sūrio sutarkuoti (šiek tiek pasilikti), suberti į dubenį. Įdėti grietinės, garstyčių, įberti pipirų, česnako miltelių ir išmaišyti.
7.
Ant kepsnių dėti paruoštos masės, paskirstyti per visą kepsnį.
8.
Sutarkuoti likusį sūrį, pabarstyti kepsnių viršų.
9.
Kepti įkaitintoje iki 180 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 30 - 35 minutes iki kol gražiai apkeps. Patiekti su norimu garnyru ar salotomis.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital