Pikantiškai įdaryti pomidoriukai - gražu ir labai skanu!

AUTORIUS:
Dovilė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 37)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 37)
Pikantiškai įdaryti pomidoriukai
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Labai gardus ir gražiai atrodantis užkandis. Šventėms jį paprastai darau su majonezu ir sūriu, o kasdienai sūrį galima pakeisti grūdėta varške (prieš tai ją nuvarvinkite Labai gardus ir gražiai atrodantis užkandis. Šventėms jį paprastai darau su majonezu ir sūriu, o kasdienai sūrį galima pakeisti grūdėta varške (prieš tai ją nuvarvinkite nuo skysčio), o vietoje majonezo dėti graikiško jogurto, sumaišyto su trupučiu aštresnių garstyčių - irgi be galo be krašto skanu! (...daugiau) Dovilė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
10 vienetų vynuoginių pomidorų (arba vyšninių)
100 gramų sūrio
2 vienetai kiaušinių (kietai virtų)
2 skiltelės česnako
šiek tiek majonezo
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
Papuošimui:
šiek tiek žalumynų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Šiam užkandžiui paprastai naudoju vynuoginius pomidoriukus, nes jie šiek tiek didesni už vyšninius, bet galima naudoti ir vyšninius, tik jų tokiam įdaro kiekiui imkite dvigubai daugiau.
2.
Įdarui sutarkuojame virtus kiaušinius ir sūrį. Sumaišome su išspaustomis česnako skiltelėmis ir pagal skonį pagardiname majonezu. Jeigu norisi, įberiame po žiupsnelį druskos ir pipirų, gerai išmaišome. Beje, kartais dar į įdarą įmaišau konservuoto tuno arba rūkytos žuvies, irgi labai tinka.
3.
Pomidoriukų viršūnėles gražiai nupjauname ir mažu šaukšteliu atsargiai išskobiame jų minkštimą. Išvalytus pomidoriukus apverstus žemyn sustatome ant popierinio rankšluosčio, jog nuvarvėtų sultys.
4.
Pomidoriukus įdarome pasiruoštu kiaušinių-sūrio įdaru, papuošiame smulkintais žalumynais ir skanaujame!
5.
Beje, šventėms šį užkandį paprastai gaminu su majonezu ir sūriu, o ruošdama kasdieniškesnei progai vietoje sūrio naudoju grūdėtą varškę (prieš tai ją nuvarvinu nuo skysčio) ir vietoje majonezo dedu graikiško jogurto, sumaišyto su trupučiu aštresnių garstyčių - irgi labai labai skanus derinukas.
AUTORIUS: Dovilė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Saulius
2019-07-28 11:48
Kokį sūrį naudoti, varškės ar fermentinį...? ATSAKYTI
Dalia
2019-07-28 16:07
Aš gaminau su fermentiniu - labai skanu, bet su varškės sūriu irgi turėtų būti skanu :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital