Pikantiška vištienos užtepėlė su morkomis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Pikantiška vištienos užtepėlė su morkomis
Pikantiška vištienos užtepėlė su morkomis
Pikantiška vištienos užtepėlė su morkomis
Pikantiška vištienos užtepėlė su morkomis
Autorius apie receptą: Šį paštetą vienoje kulinarinėje grupėje pasidalino Justina ir man jis pasirodė tikrai vertas to laiko gaminant ir laukiant. Šiandien po ilgų galvojimų ką pagaminti vyrui į Šį paštetą vienoje kulinarinėje grupėje pasidalino Justina ir man jis pasirodė tikrai vertas to laiko gaminant ir laukiant. Šiandien po ilgų galvojimų ką pagaminti vyrui į darbą, šovė mintis, kad jau metas pagaminti tą paštetą/užtepą. Skanus, paprastas receptas, kuris tiks ir į darbą, ir į mokyklą, o gal net į gamtą pasiimti... (...daugiau) Odeta, Samčio užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 kilogramas vištienos ketvirčių
3 vienetai morkų
2 vienetai kiaušinių (virtų)
100 mililitrų vištienos sultinio (likusio nuo virtos vištienos ir daržovių, apytikriai, +100 ml želatinai)
1 vienetas svogūnų
2 skiltelės česnako
1 šaukštas želatinos
3 vienetai lauro lapų (apytikriai)
pagal skonį pipirų
pagal skonį druskos
pagal poreikį duonos
pagal poreikį vandens
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Vištieną nuplauti. Morkas, svogūną pasmulkinti į kelias dalis.
2.
Į puodą dėti vištieną, morkas, svogūną, pipirus, lauro lapus, užpilti vandeniu, kad viską šiek tiek apsemtų ir virti apie 1.5 valandos iki kol išvirs. Sultinio neišpilti.
3.
Vištieną atvėsinti, nuimti nuo kaulų. Virtus kiaušinius nulupti.
4.
Į dubenį dėti vištieną, morkas, kiaušinius, įspausti česnako, pagardinti druska ir užpilti 100 - 150 ml išvirto sultinio. Sutrinti elektriniu smulkintuvu iki vientisos masės
5.
Į puodelį įpilti 100 ml sultinio, suberti želatiną, palaukti kol išbrinks, tuomet ištirpinti garų vonelėje ir supilti į vištienos masę. Išmaišyti.
6.
Į indelį, kuriame norite ruošti užtepėlę, įtiesti maistinę plėvelę ir sudėti vištienos masę. Išlyginti viršų ir dėti kelioms valandoms į šaldytuvą, kad sustingtų.
7.
Tiekiame su duona.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital