Pikantiška Tom Kha sriuba

AUTORIUS:
Santa Maria,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Autorius apie receptą: Egzotiškas tailandietiškas maistas jūsų virtuvėje? Išmėginkite šią aštrią Tom Kha sriubą su krevetėmis ir kokosų gėrimu. Nustebinkite savo skonio receptorius šiuo Egzotiškas tailandietiškas maistas jūsų virtuvėje? Išmėginkite šią aštrią Tom Kha sriubą su krevetėmis ir kokosų gėrimu. Nustebinkite savo skonio receptorius šiuo aštriu patiekalu! (...daugiau) Santa Maria
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 mililitrų vandens
400 gramų krevečių
300 gramų pievagrybių
250 mililitrų kokosų pieno (naudojome "Santa Maria")
1 pakelis santa maria tom kha sriubos prieskonių mišinio (naudojome šiuos)
1 vienetas svogūnų
1 vienetas aitriosios paprikos
2 skiltelės česnako
0.5 vieneto žaliųjų citrinų (išspaustų sulčių)
1 šaukštas žuvies padažo
pagal skonį kalendros (šviežių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į puodą, kuriame virsite sriubą, supilkite aliejų ir sudėkite 5 valg. š. supjaustyto svogūno, česnakus ir aitriąsias paprikas.
2.
Sudėkite griežinėliais supjaustytus pievagrybius ir pakepkite nuolatos maišydami, kol išgaruos skystis.
3.
Sudėkite krevetes bei suberkite Tom Kha sriubos prieskonių mišinį ir išmaišykite.
4.
Supilkite kokosų gėrimą ir vandenį, užvirkite.
5.
Perpjaukite citriną pusiau ir įspauskite citrinų sultis, supilkite žuvies padažą.
6.
Papuoškite žalumynais ir patiekite.
Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.
AUTORIUS: Santa Maria
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital