Pikantiška svogūnų sriuba

AUTORIUS:
Virga
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 62)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 62)
Pikantiška svogūnų sriuba
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 g svogūnų
3 šaukštai sviesto
4 riekelės prancūziško batono
1,5 l. daržovių arba mėsos sultinio
Šaukštas miltų
50 g tarkuoto parmezano sūrio
pagal skonį druskos
Pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Iš mėgstamų daržovių ar jautienos išvirkite sultinį ir perkoškite
Svogūnus nulupkite, supjaustykite plonais griežinėliais. Pusantro šaukšto sviesto išlydykite puode storu dugnu ir paskrudinkite svogūnus. Kai jie pagels, suberkite miltus ir kepinkite dar apie 10 minučių. Į puodą lėtai supilkite sultinį, įberkite pipirų ir druskos. Virkite apie 20 minučių. Prancūzišką batoną iš abiejų pusių pakepinkite likusiame svieste
Sriubą išpilstykite į karščiui atsparius dubenėlius, į kiekvieną įdėkite po prancūziško batono riekelę, apibarstytą tarkuotu parmezano sūriu. Dubenėlius su sriuba sustatykite į vidutinio karštumo orkaitę ir kaitinkite apie 10 minučių kol sūris išsilydys.
AUTORIUS: Virga
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital