Pikantiška širdelių mišrainė su morkomis

AUTORIUS:
Teresė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Širdelių salotos
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Pikantiška ir greitai paruošiama širdelių mišrainė. Šventiška ir labai skani! Širdeles galima rinktis vištienos ar kalakutienos. Pikantiška ir greitai paruošiama širdelių mišrainė. Šventiška ir labai skani! Širdeles galima rinktis vištienos ar kalakutienos. Teresė
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
500 gramų morkų
400 gramų vištų širdelių (arba kalakutų)
3 vienetai svogūnų
1 sauja svogūnų laiškų
4 šaukštai grietinės
1 šaukštelis garstyčių
šiek tiek druskos
šiek tiek maltų juodųjų pipirų
šiek tiek lauro lapų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Širdeles gerai išplauti, užpilti vandeniu, dėti lauro lapų, vieną svogūną pasūdyti, pagardinti pipirais ir virti ant mažos ugnies apie 1.5 valandos. Širdeles galima išvirti ir iš vakaro.
2.
Širdeles supjaustyti juostelėmis, morkas sutarkuoti burokine tarka ar specialia, pjaustančia šiaudeliais, plonomis juostelėmis supjaustyti svogūnus, svogūnų laiškus.
3.
Viską išmaišyti su grietine ir garstyčiomis. Skanaus!
AUTORIUS: Teresė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
kūčių patiekalai
kalėdų patiekalai
pyragai, kepiniai
karšti patiekalai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

skanu@lamaistas.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

reklama@tipro.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis