Pikantiška morkų užtepėlė su varške (be majonezo)

AUTORIUS:
Simona
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 25)
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 25)
Pikantiška Morkų užtepėlė su varške
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Greitai paruošiama ir labai labai skani! Tinka ir ant duonos tepti, ir su virtomis bulvėmis skanauti! Ruošiau pagal knygą "Taupioji šeimininkė", šiek tiek pakeitusi pagal savo Greitai paruošiama ir labai labai skani! Tinka ir ant duonos tepti, ir su virtomis bulvėmis skanauti! Ruošiau pagal knygą "Taupioji šeimininkė", šiek tiek pakeitusi pagal savo skonį. (...daugiau) Simona
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
200 gramų varškės
150 gramų morkų
0.5 vieneto svogūnų
2 šaukštai graikiško jogurto (arba grietinės)
1 skiltelė česnako
1 šaukštelis garstyčių
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Morkas sutarkuoti smulkesne tarka. Rankomis truputį nuspausti nuo morkų skystį.
2.
Varškę petrinti per sietelį ar sutrinti blenderiu.
3.
Varškę sumaišyti su morkomis, smulkiai sukapotu svogūnu, išspaustu česnaku, jogurtu ir garstyčiomis. Jeigu norisi, pagardinti trupučiu druskos.
4.
Labai skanu tepti ant paskrudintos šviesios duonelės. Skanaus!
AUTORIUS: Simona
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Ruta
2020-05-05 21:14
Ar morkos zalios ar virtos? ATSAKYTI
Aistė
2020-05-06 10:38
Žalios :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital