Pikantiška morkų mišrainė su sūriu ir porais

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Pikantiška morkų mišrainė su sūriu ir porais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 vienetai morkų (nevirtų)
400 gramų konservuotų žirnelių (1 skardinės)
2 vienetai poro (tik baltos dalies)
150 gramų fermentinio sūrio
2 skiltelės česnako
šiek tiek juodųjų pipirų
šiek tiek majonezo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Morkas ir sūrį sutarkuoti burokine arba smulkesne tarka, porus ir česnaką pasmulkinti. Visus produktus sumaišyti su majonezu.
2.
Jei norite tokios formos kaip nuotraukoje, sudėkite mišrainę į nedidelį indelį ir apverskite ant lėkštės.
3.
Beje, vietoje fermentinio sūrio galima naudoti pasūdytą varškę.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital