Pikantiška moliūgų sriuba

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Pikantiška moliūgų sriuba
Autorius apie receptą: Myliu rudenį, nes jis dovanoja ilgus vakarus namuose. Kai gali apsiauti šiltas vilnones kojines, apsikabinti puodelį karštos arbatos ir ilgai kuistis lovoje, skaityti knygą ar Myliu rudenį, nes jis dovanoja ilgus vakarus namuose. Kai gali apsiauti šiltas vilnones kojines, apsikabinti puodelį karštos arbatos ir ilgai kuistis lovoje, skaityti knygą ar žurnalus. Ruduo puikus, nes galime džiaugtis moliūgų derliumi. Šiandien viriau pikantišką moliūgų sriubą, kurią paskaninau imbieru. Tiko idealiai ir kaip tik pabrėžė ir papildė moliūgų skonį. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų moliūgų (be žievės ir sėklų)
2 vienetai morkų
1 vienetas svogūnų
3 centimetrai imbiero
2 skiltelės česnako
1 litras vandens
1 šlakelis aliejaus
pagal skonį druskos
100 mililitrų grietinėlės (patiekiant)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Svogūną, česnaką ir imbierą smulkiai supjaustome, morką sutarkuojame.
2.
Keptuvėje įkaitiname aliejų. Suberiame daržoves ir pakepiname, kol pasklis nuostabus aromatas.
3.
Moliūgą supjaustome nedideliais gabalėliais.
4.
Į puodą sudedame pjaustytą moliūgą, pakepintas daržoves. Užpilame vandeniu, pagardiname druska ir verdame apie 15 - 20 min.
5.
Sriubą sutriname maisto smulkintuvu.
6.
Pilstome į dubenėlius ir pagardiname grietinėle.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
užkandžiai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital