Pikantiška lašišos užtepėlė (be majonezo)

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Pikantiška lašišos užtepėlė (be majonezo)
Pikantiška lašišos užtepėlė (be majonezo)
Pikantiška lašišos užtepėlė (be majonezo)
Pikantiška lašišos užtepėlė (be majonezo)
Autorius apie receptą: Šią užtepėlę ruošiu jau ne pirmą ir ne antrą kartą, bet ji man nenusibosta, nes yra tikrai labai skani. Šią užtepėlę ruošiu jau ne pirmą ir ne antrą kartą, bet ji man nenusibosta, nes yra tikrai labai skani. Odeta, Samčio užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 vienetai kiaušinių (kietai virtų)
100 gramų rūkytos lašišos filė
0.5 vieneto svogūnų
2 šaukštai jogurto, natūralaus (arba majonezo)
1 pundelis krapų
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Svogūną susmulkinti.
2.
Į dubenį sudėti lašišą, kiaušinius, svogūną ir lengvai sutrinti elektriniu smulkintuvu.
3.
Krapus susmulkinti.
4.
Į dubenį su paruoštais ingredientais įdėti jogurto, suberti krapus, pipirus ir gerai išmaišyti. Tiekti su juoda duona.
Patarimai:
Kiaušinius, lašišą ir svogūną galima smulkiai supjaustyti, o ne trinti elektriniu trintuvu.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital