Pikantiška cukinijų frittata orkaitėje

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 39)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 39)
Cukinijų apkepas frittata omletas
Cukinijų apkepas frittata omletas
Cukinijų apkepas frittata omletas
Autorius apie receptą: Fritata - tai pagerintas itališkas omletas. Siūlau išbandyti šį variantą - puikūs, gaivūs ir vegetariški pusryčiai. Vyriškąjai porcijai papildomai įdėjau rūkyto Fritata - tai pagerintas itališkas omletas. Siūlau išbandyti šį variantą - puikūs, gaivūs ir vegetariški pusryčiai. Vyriškąjai porcijai papildomai įdėjau rūkyto saliamio griežinėlių. (...daugiau) Edita, Oditėlės blogas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas cukinijų (jaunos)
5 vienetai kiaušinių
140 gramų konservuotų kukurūzų
1 vienetas rausvųjų svogūnų
1 vienetas aitriosios paprikos
šiek tiek druskos
šiek tiek juodųjų pipirų
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Keptuvėje įkaitinkite šiek tiek aliejaus ir sudėkite pusžiedžiais pjaustytą svogūną bei žiedeliais sujpaustytą (su visomis sėklomis) čili pipirą. Kepkite, kol svogūnas suminkštės.
2.
Sudėkite plonai pjaustytą cukiniją (tam labai tiks mandolina) ir kukurūzus. Pagardinkite ir maišydami kepkite, kol cukinija suminkštės.
3.
Kiaušinius išplakite su trupučiu druskos ir juodųjų pipirų.
4.
Į kepimo indelius sudėkite keptuvės turinį, užpilkite kiaušinio plakiniu ir kepkite 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15 min. arba kol masė sutvirtės.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (5)
Gabrielė
2023-03-17 11:43
Skanu. Perskaičiusi komentarus dėl kukurūzų, jų dėjau žymiai mažiau. Dar i kiaušinius įpyliau šiek tiek pieno.
Gavosi puikiai. ATSAKYTI
Lina
2021-08-28 15:04
Labai skanu ATSAKYTI
Aina
2020-09-02 13:21
Kitą kartą vietoj kukurūzų dėčiau žirnelius, nes kukurūzai visus kitus skonius "užmušė". ATSAKYTI
Alma
2019-08-11 21:53
Ka deti vietoj kukuruzu, nes ju nemegstu? ATSAKYTI
Renata
2019-08-12 13:00
Galima tiesiog nedėti :) Tinka ir švieži žirneliai, smulkinta paprika, ar ką mėgstate :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital