Pikantiška burokėlių sriuba

AUTORIUS:
Sandra
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 53)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 53)
Pikantiška burokėlių sriuba
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 g virtų burokėlių
1 morka
50 g sviesto
1 šaukštas kapotų petražolių
1 kubelis daržovių sultinio
maltų pipirų
2 šaukštai grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Ant sviesto pakepiname morkas, tarkuotas per smulkią burokinę tarką. Į puodą pilame apie 1,5 l vadens, dedame tarkuotus burokėlius, kepintas morkas, kapotas petražoles ir kubelį sultinio. Verdame apie 10 minučių, skaniname pipirais ir grietine. Skanaus
AUTORIUS: Sandra
Skaityti komentarus
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai (1)
Marina
2017-12-18 10:53
Labai skani sriubytė ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital